Nieuws

Staat er een kunstproject aan te komen en bent of kent u een oudere die mee wil doen, laat het ons weten! We horen graag van u.

Mei 2018
– Start van twee [van de vijf] kunstprojecten ‘Samen Vinden’
Montessorischool Houtwijk + Florence woonzorgcentrum Houthaghe + ouderen uit de wijk.
Nutschool Voorburg + Florence woonzorgcentrum Adegeest + ouderen uit de wijk.
April 2018
– KunstVerbind in de krant ‘Alles in Loosduinen’ http://www.themanieuws.nl/app/publication/IKLDN181/5784
– Een team studenten van the Tilburg University – International Business Administration gaan onderzoeken hoe de doelstelling van de stichting nog meer verduurzaamd kan worden.
– CBI-workshop: om de jaarevaluatie van de projectmanagers een andere werkvorm te geven. Ter bevordering van individuele- naar groepsinzichten + loskomen van het dagelijkse rationele werk + tastbaar/visueel aantrekkelijk resultaat.
Januari 2018
– Gastsprekers en speedworkshop bij thema-avond ‘Eenzaamheid’ van Groen Links Den Haag.
 November 2017
– 10 november 2017 Stichting KunstVerbind is een feit [voorheen De Kunstschool]
– Een mooie samenwerking met Florence! In het voorjaar van 2018 mogen wij in vijf van hun verzorgingstehuizen het project Samen Vinden gaan doen.
Oktober 2017
– Onthulling 6 oktober Kunstproject Samen Vinden in basisschool Het Lichtbaken in samenwerking met  verzorgingstehuis Florence Wijndaelercentrum, Den Haag. Berichtgeving in De Posthoorn en De Loosduinsekrant
Mei 2017
– Op bedrijvenmarkt stadsdeel Segbroek, Den Haag, interactieve speeddate workshop voor werkgevers-werknemers verzorgt.
– De Kunstschool krijgt subsidie via stichting Get Oud om het Kunstproject Samen Vinden in stadsdeel Loosduinen, Den Haag uit te voeren.
Oktober 2016
– Op de kinderboekenmarkt [onderdeel van de Nationale Kinderboekenweek] een tot de verbeelding sprekende kinder-ruil-bibliotheek-kast verrijkt met kunstwerken gemaakt door ouderen en kinderen. Locatie Punt Zuid, Den Haag.
Mei 2016
– Kunstproject Samen Vinden uitgevoerd met kinderen van Nutschool Bezuidenhout, ouderen uit Verzorgingstehuis Cato en uit de wijk Bezuidenhout, Den Haag.
April 2016
– Ook op www.bezuidenhout.nl wordt aandacht geschonken aan het sociale Kunstproject Samen Vinden.
November 2015
– Kunstproject Samen Vinden uitgevoerd met kinderen van De Archipelschool, ouderen uit Verzorgingstehuis Oostduin en uit de wijk Benoordenhout, Den Haag.

Juni 2015
– De kunstschool ontvangt de lenteprijs van fonds 1818 en kan daarmee haar eerste kunstproject als pilot uitvoeren. Voor ons De start van een mooie toekomst.

 

Reacties
 Mohammed, 73 jaar 
Heel leuk samen schilderen met kleinkind.

Casper, 13jaar 
Vond het begin een beetje vreemd, maar mijn oudere was vet cool en het kunstwerk echt super mooi.

 

April 2018
– KunstVerbind