Contact

Wij horen graag van u.
Heeft u interesse of een vraag over het aanbod van KunstVerbind, neem dan contact op met Walter Stamkart van KunstVerbind.

Bellen 06 – 4489 0589
Mailen info@dekunstschool.com

Met vriendelijke groet, Walter & Michel van stichting KunstVerbind

 

VACATURE

Bestuurslid – Secretaris
Stichting KunstVerbind is een jonge stichting (opgericht november 2017). De doelstelling is interactie te creëren tussen groepen mensen, met name ouderen en jongeren. Uit ervaring weten we dat kunst hiervoor een uitstekend middel is. Door interactie wordt wederzijds begrip en uiteindelijk verbondenheid bevorderd. Met name interactie tussen groepen die normaal niet veel contact met elkaar hebben, vinden wij belangrijk. Tussen mensen uit verschillende lagen van de bevolking en tussen mensen van verschillende leeftijdsgroepen. Omdat contact met een andere groep verrassend kan zijn. Je kunt altijd van elkaar leren. Of elkaar op een nieuwe manier leren kennen.

Profiel
– Betrokken bij wat wij doen: het verbinden van groepen mensen door middel van kunst, met name ouderen en jongeren
– Tijd en ruimte voor gevraagd en ongevraagd advies
– In staat om ons in contact te brengen met mensen binnen: Het scholen- en ouderenveld, maar ook met gemeentes, fondsen en bedrijven
– Wil graag samenwerken met name met bestuur en directie
– Het betreft een onbezoldigde functie

Functie-eisen
– Ervaring op directie- en/of bestuursniveau
– Kennis en ervaring op het gebied van strategie en bedrijfsvoering
– Leiderschapsstijl die coachend, inspirerend en verbindend is
– Handelt evenwichtig en zorgvuldig, ook onder druk
– Een onafhankelijke houding en durf om op te treden op basis van de taken en verantwoordelijkheden
– Een open en toegankelijke persoonlijkheid
– Analytisch sterk

Informatie en sollicitatie
Michel van Achterberg en Walter Stamkart vormen de directie en doen de uitvoerende werkzaamheden. Het bestuur is ter ondersteuning en controle hiervan. Er wordt vier maal per jaar vergaderd in Den Haag. Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Walter Stamkart (directeur 06-44890589.) en Michel van Achterberg (directeur 06-24859252). De sollicitatie met CV dient uiterlijk 31 oktober 2018 binnen te zijn bij Stichting KunstVerbind. Mailen kan naar info@dekunstschool.com

 

 

Reacties
Peter Bierens, 66 jaar [vlogger]
Er zijn allemaal winnaars. Een samenwerking waarop de kinderen kunnen terugvallen. Deze ervaring vergeten ze hun hele leven niet volgens mij.